Vesakoski ja Viljanmaa perustivat yhteisen yrityksen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Miika Vesakoski ja Toni Viljanmaan ovat olleet työkavereita Reikälevy Oy:ssä kahdeksan vuotta. Työkaverit innostuivat alanvaihdosta ja lähtivät opiskelemaan LVI-alaa Sedun aikuiskoulutuksessa. Koulutus kesti puolitoista vuotta. He valmistuivat vajaa vuosi sitten ja ovat nyt perustaneet yhteisen yrityksen.

–Alalla tapahtuu eläköitymisiä ja alan työntekijöille on kysyntää. Toisaalta on myös työkohteita, muun muassa vanhempiin omakotitaloihin tehdään putkiremontteja. Meillä on viemärikuvauslaitteet, joilla voimme kuvata vanhat viemärit ja selvittää niiden kunnon. Vanhoja valurautaviemäreitä kuvaillaan paljon, kertoo Toni Viljanmaa.

Yrittäjät antavat tunnustusta koulutukselle, joka oli käytännönläheistä ja motivoi opiskelijoita. Opiskelu perustuu näyttöihin sekä koulutuksen loppuvaiheessa olleisiin kokeisiin.

–Koulutukseen sisältyi puolen vuoden harjoittelujakso. Lisäksi koulutuksessa teimme oppilaitoksen kohteita. Tekeminen antoi varmuutta, toteaa Miika Vesakoski.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.