Äänestys alkoi Lappajärvellä verkkaisesti

Aamupäivästä virastotalolla oli vielä hiljaista.
Sunnuntain kuntavaaliäänestys alkoi Lappajärvellä rauhallisesti.

Äänestyspisteeltä kerrottiin yhdentoista aikoihin sunnuntaina, että väkeä on virrannut aamupäivän aikana tasaiseen tahtiin. 

Äänestäjämäärän veikattiin kasvavan, kunhan televisiossa näkyvät hiihtokilpailut saadaan päätökseen. Äänestämässä on käytävä iltakahdeksaan mennessä. Lappajärvellä äänestyspaikkoja ovat Itäkylässä Rantakankaan koulu, keskustassa virastotalo ja Savonkylässä Länsirannan koulu

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.