Kaikenikäiset uurnilla

Sääksjärven vaalilautakunta ehti kuvaan, kun äänestyspaikalla oli hiljaisempaa eikä äänestäjiä näkynyt. Janne Pohjoispää (oik.) on lautakunnan puheenjohtaja. Vaalien sujuvuudesta huolehtivat myös Tiina Koivukoski, Tuomas Mäkelä, Veli-Matti Lassila ja Marja-Liisa Joensuu.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Sääksjärven äänestysalueella ensimmäiset äänestäjät olivat paikalla heti aamuyhdeksältä käyttämässä äänioikeuttaan. Äänestysalueella on tämänkertaisissa kuntavaaleissa 300 äänioikeutettua. Viime kuntavaaleissa Sääksjärven äänestysalueen äänestysprosentti oli 75,5, kun se Kirkonkylän äänestysalueella oli 71,2. Sääksjärven vaalilautakunnan puheenjohtaja Janne Pohjoispää kertoi, että äänestyspaikalla on käynyt ensimmäistä kertaa äänioikeutettuja nuoria sekä hyvin iäkkäitäkin äänestäjiä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.