Vauhdikas kisa Lakiksella

Ville Heikkilä menetti kelkkansa hallinnan rinteen alaosassa.
Lakis mäki-sprint ajettiin tänään, eikä onnettomuuksiltakaan vältytty.

Moottorikelkkailukauden mäkiratapäätöskilpailu käytiin Lakeaharjulla tänään. Kilpailijoita tuli kisaan ympäri maata. Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa, ja tykkilunta riitti rinteessä. Vauhdikkaassa kisassa ei vältytty onnettomuuksilta, mutta vakavia loukkaantumisia ei onneksi tapahtunut.

Järviseutulaisista Evijärven Juha Perkkalainen (KartMK) vei Legendat-sarjan voiton täpärästi kolmen kierroksen yhteisajalla 18:11,39, toiseksi tulleen Jouko Kainulaisen hävitessä vain 18 sekunnin sadasosalla. Soinin Moottorikelkkakerhon Ilari Takala oli kolmas Pro-sarjassa, ja alajärveläinen Sanna Halla-aho (KartMK) ajoi junioreiden voittoon.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.