Omakotitalosta jäi jäljelle pystymuuri ja kivijalka

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin eilistä omakotitalon tulipaloa sammutettiin viiden tunnin ajan. Syttymissyytä selvitellään edelleen.

Talo paloi aivan maan tasalle. Palo syttyi Vimpelin Rantakyläntiellä torstaina illalla puoli seitsemän aikoihin. Talossa ollut asukas oli havahtunut tulipaloon, mennyt ulos ja soittanut pelastuslaitoksen paikalle.

Juttua korjattu kello 15.01. Palo syttyi puoli seitsemältä, ei puoli kahdeksalta

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.