Keittiöissä suositaan vaaleita värejä

Mittojen mukaan kodin kiintokalusteita valmistava Carolina Keittiö Ky:n tuotanto- ja esittelytilat sijaitsevat Kortesjärvellä. Myyntitiloissa on esillä mallikeittiöitä ja kaapistoja, johon asiakkaat voivat käydä tutustumassa koska tahansa.

Mainos

–Keittiöissä suositaan nykyisin suoraa sileää pintaa ja vaaleita värejä. Lisäksi erilaiset mekanismit helpottavat käytettävyyttä. Kaapistoihin asennetaan myös sähköisiä järjestelmiä. Keittiöihin tulee edelleen astioiden kuivauskaappi, vaikka astianpesukone on useimmissa keittiöissä, kertoo Carolina Keittiö Ky:n toinen omistaja, yrittäjä Juha Koivula. Toinen omistaja on Ari Salmenautio.
–Kuivauskaappien koko on pienentynyt. Samoin tiskipöydät vähenevät koko ajan ja tilalle on tullut tasoon upotettavat altaat. Alakaappien tilalla suositaan nykyisin laatikoita, lisää Ari Salmenautio.
Carolina Keittiö Ky on valmistaut mittakalusteita vuodesta 1992. Koivula ja Salmenautio tulivat yrityksen osakkaiksi vuonna 2012, elokuussa 2016 yritys siirtyi kokonaan heidän vastuulleen. Yritys työllistää omistajien lisäksi tuotantopuolella kolme henkilöä ja toimistossa kaksi. Jälleenmyyjiä yrityksellä on Kauhavalla ja Pietarsaaressa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.