Rhizottome soi raikkaasti

Vimpelissä Heini ja Pekka Ylisuutarin kotona järjestetyssä konsertissa kuultiin ranskalaista Rhizottome-duota.

Armelle Dousset’n haitari ja Matthieu Metzgerin sopraanosaksofoni ja eivät soineet suinkaan haikeasti vaan monipuolisesti ja raikkaan rohkeasti. Rhizottomen maailmanmusiikista versovaa soittoa kuunteli noin 50 kuulijan joukko.
Lisää Rhizottomesta ja Vimpeliin rantautuneesta kotikonserttikonseptista keskiviikkona 21.3. julkaistussa numerossa. Katso myös video saman lehden digitaalisesta numerosta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.