Laitilat tarttuivat haasteeseen

Vimpeliläiset Sami ja Sanna Laitila ovat perustaneet Patruunantielle, Sopupelin entisiin tiloihin, Ristiviitonen-nimisen ravintolan.

Kokin koulutuksen saanut Sanna Laitila haluaa kehittää etenkin ruokapuolta eteenpäin. Laitiloilla on monia ideoita, joiden avulla he haluavat kehittää osakeyhtiömuotoisen yrityksensä toimintaa. Heille on erityisen tärkeää kuunnella asiakkaiden ideoita ja toivomuksia.

Lisää Ristiviitosesta ja sen yrittäjistä 29.3. ilmestyvässä Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.