Omakotirakentaminen vähentynyt

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Omakotitaloja varten myönnettävien rakennuslupien määrä on melko vähäinen Järviseudulla.’

Esimerkiksi Vimpelissä viime vuosi oli omakotitaloja varten myönnettyjen rakennuslupien osalta hiljaisin vuosiin. Sen sijaan omakototalojen erilaisiin muutostöihin liittyvissä lupa-asioissa oli osassa alueen kuntia aistittavissa viime vuonna myönteistä virettä..

Lisää rakennusluvista keskiviikon lehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.