Koulumuistoja Lappajärveltä

Julkaistu:

Aihe:

Kemian laboratorio-oppitunnit olivat päättymässä. Opettaja vei tarvikkeita luokan perällä olevaan tarvikevarastoon.Olimme Jussin kanssa viimeiset jälkisiivousvuorossa olleet oppilaat. Jussi kysäisi, että laitetaanko ovi lukkoon, johon vastasin, että laitetaan. Niin lukitsimme opettajan varastoon. Kyllä me nauroimme niin makeasti, ettemme pystyssä pysyneet, vaan makasimme selällämme lattialla muutaman minuutin hekottaen, ettei henki meinannut kulkea.
Sitten tarvikevarastoon lukittu opettaja karjaisi takanamme, että meinasitteko lukita minut varastoon pitkäksikin aikaa.
Me säikähdimme valtavasti ja mietimme, että onko tämä seinän läpi tullut opettajan haamu.
Opettaja kertoi, ettemme huomanneet tarvikevaraston takaovea, josta hän pääsi pois.
Kepposen suurin rangaistuksemme oli muutaman päivän shokkitilamme.

Mainos

Lue lisää Jaakko Viitalan koulumuistoja tämän viikon lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.