Lappajärvellä katse toukokuussa

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Veikkojen naisten pesäpallojoukkue tekee historiaa toukokuussa, kun se debytoi naisten Superpesiksessä eli ylimmällä sarjatasolla.

Mainos

Tänään painijoistaan ennestään tunnetussa pitäjässä riitti puhetta pesäpallosta, kun naisten Superpesis-taipaleen alkua edesauttamassa oleva seuraväki sekä kunnan ja yhteistyökumppaneiden edustajat päivittivät tilanteen, missä ollaan tällä hetkellä menossa. Paljon on tehty ja paljon vielä tehtävää esimerkiksi Veikkolan kentän olosuhteissa. Tilaisuudessa mukana ollut Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo toi esiin omia näkemyksiään ja vinkkejään. Hän huomioi, että pienessä seurassa ja pienellä paikkakunnalla on intoa ja tahtoa viedä naispesäpalloilua eteenpäin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.