Päiväkerho avasi ovensa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin seurakunnan päiväkerho kokoontuu kolmessa eri ryhmässä.

Kuluvalla viikolla kerhossa on vietetty avoimien ovien päivää. Kerholaisen läheiset ovat päässeet seuraamaan kerhon toimintaa. Avointen ovien tapahtuma toimi myös tutustumistilaisuutena ensi syksynä kerhotiensä aloittaville lapsille, jotka pääsivät osaksi kerhoa isoveljen tai -siskon kanssa, tutun aikuisen ollessa seuraamassa toimintaa.

Kerhoon pääsee kurkistamaan lukemalla lisää keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA