Kuntavaaliehdokkaat työn takana

Alajärvellä suurimmat puolueet myöntävät, että kuntavaaliehdokkaiden saaminen listoille oli aiempaa vuosia hankalampaa.Syinä ehdokkuutta harkinneiden kielteisiin päätöksiin olivat muun muassa työ tai opiskelu muualla, perhesyyt, tulevan sote-uudistuksen arvaamattomat vaikutukset kuntapäättämiseen sekä vaalien ja valtuustotyöskentelyn aloittamisen ajankohdat. Keskusta sai kokoon 44 ehdokasta, Perussuomalaiset 23 ja Kokoomus 15.
Keskusta hakee vaalivoittoa ja paikkojen lisäystä, Perussuomalaiset haluaa säilyttää asemansa toiseksi suurimpana puolueena ja Kokoomus on tyytyväinen, mikäli nykyinen paikkamäärä pysyy ennallaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.