Yhteinen peliyhtiö tuo vakautta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Peliyhtiöiden yhdistyminen tuo vakautta myös hevosurheilun talouteen, totesi elinkeinoministeri Mika Lintilä vieraillessaan Kortesjärven jääraveissa 5. maaliskuuta.

Mainos

Kortesjärven jääravit ovat ensimmäinen ravitapahtuma, johon Mika Lintilä kertoi ehtineensä ministeriksi nimittämisensä jälkeen. Mika Lintilä toimi Hippoksen hallituksen puheenjohtajana vuoden vaihteeseen saakka. Hän luopui puheenjohtajuudesta tultuaan valituksi elinkeinoministeriksi.
– Tälle vuodelle tulee kahdeksan miljoonaa lisää jaettavaa ravipuolelle. Yksinäisenä toimijana olimme herkkiä erilaisille ongelmille, kuten kovan pakkasen vuoksi perutuille raveille. Nyt heilautukset eivät tunnu. Jo viime vuonna saimme nostettua palkintotasoa 14 prosenttia ja tänä vuonna tulee lisää, totesi elinkeinoministeri Mika Lintilä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.