Koulukuljetusstrategiassa varaudutaan villieläinten uhkaan

Alajärven sivistyslautakunta linjaa hyväksymässään koulukuljetusstrategiassa, että Vimpelissä ja Alajärvellä koululaiselle voidaan järjestää vanhempien hakemuksesta ilmainen kuljetus kouluun villieläinvaaran vuoksi määräaikaisesti.

Kyseeseen voi tulla myös kuljetusavustus huoltajille oppilaan saattamiseen linja-auton tai taksin pysäkille. Kuljetusta voi anoa sivistystoimen viranhaltijalta, jos koululaisen kodin lähialueella on emokarhu poikasineen tai epätyypillisesti käyttäytyvä susi, joka tulee asutuksen lähelle tai saalistaa kotieläimiä tai on haavoittunut tai sairas. Ilveksen ja ahman osalta kuljetuksia ei myönnetä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.