Orava JS-hiihtelyiden ykkönen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Seinäjoen Hiihtoseuraa edustava Ari Orava vei nimiinsä tämänvuotisen Järviseudun Sanomien nimikkohiihtelyn.

Mainos

Miesten 50-vuotiaiden sarjassa hiihtänyt Orava lähti sunnuntaiseen, JS-hiihtelyiden viimeiseen osakilpailuun eli Vimpelissä hiihdettyyn Viinilaakso-hiihtelyyn yli kahden minuutin johtoasemassa. Järjestyksessään 26. Viinilaaksohiihtelyn kovinta vauhtia piti miesten yleisessä sarjassa kilpaillut, Lempäälän Kisaa edustava evijärveläislähtöinen Jani Keto: hän kellotti ajan 35.46. Matkana oli 16 kilometriä perinteisellä tyylillä. JS-hiihtelyiden päätöskisassa oli mukana 40 kilpasarjalaista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.