Alku jäi Vedon jalkoihin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkue jyräsi sarjanelosena majailevan Forssan Alun selkein numeroin.

Veto hallitsi Vimpelin liikuntahallilla pelattua ottelua ja vei sen nimiinsä 97-66 (22-17, 25-14, 21-17, 29-18). Vedon aseita olivat pallon liike, toimiva puolustus ja peli-ilo. Kotijoukkue onnistui kolmen pisteen heitoissaan 44-prosenttisesti eli 15 kertaa. Kaikki iltapäivän ottelussa mukana olleet vetolaiset onnistuivat hyökkäyspäässä pisteiden arvoisesti. Vedon parhaana palkittiin 19 pistettä tehnyt Noora Järvikangas, joka upotti ottelussa viisi kolmosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.