Paalijärvelle sittenkin esiopetusryhmä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven sivistyslautakunta äänesti viime kokouksessaan Ville Karjalaisen oikaisuvaatimuksesta, jonka mukaan Paalijärven koululla on järjestettävä esiopetusta myös ensi lukuvuonna. Sivistystoimen kaavailujen mukaan Paalijärven esikoululaisten esiopetus järjestettäisiin Luoma-ahon koululla.

Juha Hauta-aho esitti Pirjo Kantokosken kannattamana, että oikaisuvaatimus hyväksytään ja Paalijärven koulun oppilaaksiottoalueen esiopetus järjestetään Paalijärven koululla. Äänestyksessä Hauta-ahon esitys voitti äänin 5-2.

Kaupungin oppilasennusteen mukaan Paalijärvellä on viisi esikoululaista. Esiopetus on koululla järjestetty yhdysluokassa ensimmäisen ja toisen luokan kanssa. Sivistystoimi pyrkii järjestämään kaikille esikoululaisille täysiaikaisen esiopetuksen omassa ryhmässä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.