Kaksineuvoinen teki ylijäämäisen tuloksen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tilikauden 2016 tulos on ylijäämäinen 46 658,73 euroa.
Vs. kuntayhtymän johtaja Heidi Ojala toteaa, että oman toiminnan osalta tulos oli positiivinen, ja näyttää hyvältä perusterveyden hoidon ja ikäihmisten palveluiden osalta. Ylitystä sen sijaan tuli sosiaalipalveluissa sekä erikoissairaanhoidon osalta.

Mainos

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen toimintatulot olivat yhteensä 91 076 684,54 euroa. Tilikauden toimintamenot olivat 90 513 703,51 euroa. Toimintakate oli 562 981,03 euroa. Tilikauden rahoitustuotot ja kulut olivat yhteensä 47 093,96 euroa ja poistot 563 416,26 euroa.
Terveyspalveluissa vuodeosastojen paikkamäärän väheneminen ja hoitojaksojen pituuden lyhentäminen ovat vähentäneet nettokustannuksia. Avosairaanhoidon nettokustannukset alittivat arvioidun vastaanottojen aukioloaikojen, päivystyksen keskittämisen sekä keskitettyyn ajanvaraukseen siirtymisen johdosta.
Sosiaalipalvelujen maksuosuuksien ylitys johtuu lastensuojelun ja vammaispalvelun ennakoitua suuremmista kuluista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.