Keskusteluissa pohdittiin Suomen tulevaisuutta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mitä konkreettista voisimme tehdä, että Suomi olisi sadan vuoden kuluttua hyvä paikka elää ja asua. Miten meidän tulisi toimia, että tulevat sukupolvet voisivat hyvin. Muun muassa tällaisia asioita keskustelijat pohtivat Suomen askeleet -kansalaiskeskustelussa Alajärvellä ja Kauhavalla.

– 100 askelta Suomen tulevaisuuteen on kaikkien aikojen laajin kansalaiskeskustelu. Tilaisuuksia järjestetään kaikkiaan 35 eri puolilla maata, kertoi projektisuunnittelija Anne Tastula Kansanvalistusseurasta.
100 askelta Suomen tulevaisuuteen on Kansanvalistusseuran hanke Suomen itsenäisyyden 100. juhlavuoden kunniaksi. Alajärvellä ja Kauhavalla järjestetyissä tilaisuuksissa yhteistyössä olivat mukana Järvilakeuden kansalaisopisto, Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto ja Aisapari.
Eri keskustelutilaisuuksissa syntyneet ideat julkaistaan verkossa kaikkien arvioitavana. Ideat jalostuvat myös nuorisovaltuustojen käsissä uuteen muotoon. Keskustelun lopputulema luovutetaan päätöksentekijöille. Tuloksia käsitellään myös heinäkuussa Porin SuomiAreenalla.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.