Lukijan mielipideartikkeli:

Risuja ja ruusuja

e9a2ad22a1e30585e49cd821fa258f04.jpg

Ajelin sunnuntaina Evijärveltä Kokkolaan.Kantatie 63 Evijärveltä Inankylän risteykseen oli todella liukas ja vaarallinen, jäinen syvine urineen. Inankylän risteyksestä eteenpäin tie oli jäästä puhdas, ei uria, ei jäätä.
Onko tähän selityksenä se, että tienpitäjä Inan tien risteyksessä vaihtuu? Miksi ely-keskus ei valvo, miten teitä hoidetaan? Vai onko Destia jotenkin paremmassa asemassa, kun Destian tienpito on täysin ala-arvoista kilpailijoihin nähden?
Risuja alkupään tienpitäjälle ja ruusja Inankylästä eteenpäin hoitavalle tienpitäjälle!

Tienkäyttäjä, veronmaksaja

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.