Lukijan mielipideartikkeli:

Rahastetaanko meitä autonrenkaillakin?

e62681383a22ece70ebf83908f7b7b5d.jpg

Minulla oli auton renkaiden kanssa ajettavuusongelmia jatkuvasti.Ne eivät toimineet kuten uusien renkaiden tulisi toimia.
Otin yhteyttä rengasvalmistaja Goodyearin yhteispohjoismaiseen palvelupisteeseen ja vaadin selitystä, miksi Continental-talvirenkaani kulkevat kuin juna suoraan ja helppo ohjata.
Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: teille on myyty väärät renkaat, kun ensin olin kertonut renkaan tunnustiedot hänelle. Kysyin uudelleen, miten niin väärät renkaat, olinhan ostanut kalleimmat mitä hyllystä löytyy ja testivoittajatkin piti olla.
Hän sanoi, että nämä teidän renkaanne toimivat vasta saksalaisilla moottoritienopeuksilla eli 180 kilometriä tunnissa ja siitä ylöspäin,
Kuinka on mahdollista, että meille tuodaan renkaita, jotka soveltuvat vain ennen mainituille teille? Meillähän ylin sallittu nopeus on 120 kilometriä tunnissa. Ostamiani renkaita markkinoidaan vielä parhaina ja testivoittajinakin. Kuinka moni menee ”halpaan”, luottaa mainontaan ja on valmis maksamaan siitä?
Edustaja Tukholmassa sanoi, että toimittakaa ne renkaat tukkuun ja sitä kautta Saksaan, jossa heillä on kuulemma maailman paras rengaslaboratorio. Tein, kuten neuvottiin ja vein renkaat Seinäjoelle. Sieltä ne matkasivat esitarkastuksen jälkeen Saksaan.
Maaliskuun alussa tuli faksi, jossa todettiin renkaiden olevan epäkurantteja. Sain hyvityslaskua vastaan ostaa uudet renkaat mistä vaan ja minkä merkkiset haluan. Otin seuraaviksi kesärenkaikseni Continentalit.

Aulis Juttuniemi, Evijärvi

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.