Alajärven Ankkurit aloittaa keräyksen pesäpallotoiminnan kehittämiseksi

Alajärven Ankkurit aloittaa kasvavan pesäpallotoimintansa kehittämiseksi haaste- ja lipaskeräyksen viikolla 8.Keräyksen tuotoilla kartutetaan mm. Pekka Peltomäki- rahastoa, josta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten liikunnan harrastamismahdollisuuksia. Tuettavat lapset valitsee hakemuksien perusteella Alajärven kaupungin sosiaalitoimisto. Keräyksen tuottoa käytetään rahaston lisäksi seuraaviin kohteisiin: hankitaan lajin harrastamisen kannalta välttämättömiä välineitä, harjoitusolosuhteiden parantamiseen ja valmentajien koulutuksiin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.