Laulun ja soiton riemua

Julkaistu:

Aihe:

Yhteislaulun positiivisiin vaikutuksiin uskoo lappajärveläinen pelimanni Toivo Rajala.

Vuosikymmenet yhteislaulutilaisuuksia eri puolilla Suomea vetänyt Rajala säestää lauluja joko mandoliinilla tai kaksirivisellä.

Laulun ja soiton lisäksi sunnuntaina 80 vuotta täyttävältä Rajalalta sujuu huulenheitto: hänen muistissaan on noin 200 vitsiä, joita hän soveltaa tilanteeseen sopiviksi juontaessaan tilaisuuksia. Musiikin ja viihdyttämisen lisäksi Rajalan sydäntä lähellä ovat kalastus ja Lappajärvi, joka on hänelle ”kaikki kaikessa”.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA