Alajärven organisaatio työllistää 875 henkeä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupunki loi viime vuoden aikana uuden organisaation, joka otettiin käyttöön vuoden vaihteessa. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen työntekijöistä 876 jatkaa Alajärvellä, 45 Vimpelissä, 100 Soinissa ja noin 70 siirtyi Kuusiolinnan palvelukseen. Suuria muutoksia kaupungin virkoihin ei tullut; ainoastaan kulttuurisihteerin virka lakkautettiin ja työhyvinvointipäällikön tehtävät hajautettiin kahteen osaan. Tekninen toimi ja vapaa-aikatoimi palasivat kaupungin tehtäväkenttään.

Virkoja järjesteltäessä vanhustyön palveluohjaajaksi siirtyi kotihoidon palveluohjaaja Päivi Joensuu ja hänen tilalleen on valittu Jyrki Tusa. Vapaa-aikatoimenjohtajan sijaan valitaan vastaava ohjaaja, jonka sivistyslautakunta valitsee tammikuun aikana. Tekniseen toimeen valittiin kaavoitussihteeriksi Sirma Raivio, joka tekee puolella työajalla myös teknisen sihteerin töitä. Varhaiskasvatuksessa kaikkien Alajärven ja Vimpelin päiväkotien johtajana toimii Päivi Hautakangas, perhepäivähoidosta vastaa päivähoidonohjaaja Kirsi Saari ja asiakasmaksuista palveluohjaaja Seija Aho.

Mainos

Työsuojeluvaltuutettuna toiminut maanmittausteknikko Raimo Syväoja siirtyi työsuojelupäälliköksi ja hänen työparinaan toimii työsuojeluvaltuutettu Tanja Katajamäki. Heidän toimipisteensä on kaupungintalolla, mistä käsin he käyvät kaupungin työpaikoilla. Työsuojeluryhmään kuuluvat myös valtuutetut Kaija Sivula sekä Sari Kamppinen sekä varavaltuutetut Eija Rannanpää sekä Raija Hankaniemi.

Lue työsuojeluasioista lisää ensi viikolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.