Vimpeli treenaa voittaakseen – katso video

Vimpelin Vedon Superpesis-rinki piti loppiaisena perinteiset yleisölle avoimet harjoitukensa.

Liikuntahallin lehtereillä harjoittelua kävi kipakasta pakkassäästä huolimatta seuraamassa kymmenittän joukkueen kannattajia. Joukkueen seuraava tavoite on 11.2. Vedon osalta alkavassa hallipesiksen SM-alkusarjassa,
jonne joukkue lähtee voittamaan ja selvittämään tiensä lopputurnaukseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.