Metsälahjavähennys kannustaa sukupolvenvaihdokseen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Metsätilojen sukupolvenvaihdoksia halutaan edistää vuoden alussa voimaan tulleella metsälahjavähennyksellä. Sen ideana on keventää metsätilaa jatkavan puunmyyntiverotusta.

Metsälahjavähennyksellä haetaan metsätilakoon kasvua sekä sitä, että toiminta voisi olla yrittäjämäistä metsätaloutta. Uudistuksella on tarkoitus kasvattaa myös metsätalouden työllistävyyttä. Vuoden alussa on tullut voimaan myös elinkeinotoiminnan sekä maa-, metsä- ja porotalouden yrittäjävähennys.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.