Metsälahjavähennys kannustaa sukupolvenvaihdokseen

Metsätilojen sukupolvenvaihdoksia halutaan edistää vuoden alussa voimaan tulleella metsälahjavähennyksellä. Sen ideana on keventää metsätilaa jatkavan puunmyyntiverotusta.

Metsälahjavähennyksellä haetaan metsätilakoon kasvua sekä sitä, että toiminta voisi olla yrittäjämäistä metsätaloutta. Uudistuksella on tarkoitus kasvattaa myös metsätalouden työllistävyyttä. Vuoden alussa on tullut voimaan myös elinkeinotoiminnan sekä maa-, metsä- ja porotalouden yrittäjävähennys.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.