Järviseudun Sanomien kaksi ensimmäistä numeroa julkaistiin uudelleen

Kahdeksansivuinen erikoislehti sisältää kaksi ensimmäistä lehteä vuodelta 1962.

Järviseudun Sanomat täyttää tänä vuonna 55 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin historian kaksi ensimmäistä Järviseudun Sanomien numeroa samoissa kansissa. Vanhat numerot julkaistaan tilaajille Järviseudun Sanomissa sivu kerrallaan, mutta lehden voi hankkia myös yksissä kansissa.

Mainos

Lehden voi ostaa Järviseudun Sanomien toimituksesta Lappajärveltä, Pesosen valokuvausliikkeestä Evijärveltä, Pyyhekauppa & Karteekista Kortesjärveltä ja Kukkasalonki Kastanjasta Vimpelistä hintaan 2,5 euroa. Lehden voi tilata kotiin postitettuna hintaan 4 euroa. Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@jarviseudunsanomat.fi tai puhelimitse numeroon 0400 773 492.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.