Omakotitalo tuhoutunut tulipalossa

Julkaistu:

Aihe:

Itäkyläntiellä palaa omakotitalo. Paikalla on useita paloautoja ja ambulansseja. Henkilövahinkoja ei ole tullut.

Sammutus- ja raivaustyöt Itäkyläntiellä jatkuvat. Päivystävän palomestarin Ville Kultalahden mukaan näyttää siltä, että omakotitalo tuhoutuu täysin. Palon syttymissyy on toistaiseksi epäselvä.
Talossa asunut iäkäs pariskunta on kuljetettu Kauhavan terveyskeskukseen. He hälyttivät palokunnan paikalle itse huomattuaan tulipalon syttyneen hieman ennen kello 14:ää.
Paikalla on pelastuslaitoksen yksiköt Lappajärveltä ja Vimpelistä sekä nostolava Alajärveltä ja raivausauto Lapualta. Noin 20 asteen pakkanen on hidastanut sammutus- ja raivaustöitä sekä lisännyt savunmuodostusta. Kultalahden mukaan savua muodostuu edelleen paljon, mutta vesihöyryn takia se on vaaleampaa kuin aikaisemmin päivällä.

Päivitetty kello 16.10

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.