Valtuusto nimesi lautakuntien jäseniä

Kuluvan vuoden viimeisessä Vimpelin kunnanvaltuuston kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018 ja 2019 taloussuunnitelma.

Valtuusto valitsi Vimpelin kunnan omaan organisaatioon perustettavan teknisen lautakunnan jäseniksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi Kati Metsäpellon (henkilökohtainen varajäsen Anne Luhtala), Mika Herralan (Marko Jaakkola), Eeva Arpalan (Tanja Mustonen), Tapani Harjun (Jouni Saunamäki), Kaisa Karvosen (Ville Kantola), Tomi Juoperin (Janne Pohjoispää) ja Tapio Lehdon (Loviisa Anttila). Lautakunnan puheenjohtajaksi nimettiin Kati Metsäpelto ja varapuheenjohtajaksi Tapio Lehto. Lisäksi valtuusto valitsi kaksi edustajaa varajäsenineen Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakuntaan, edustajan ja varajäsenen Alajärven sivistyslautakuntaan sekä seitsemän jäsentä henkilökohtaisine varajäsenineen sivistystoimen ostopalveluiden tilaajalautakuntaan. Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan toiseksi varapuheenjohtajaksi nousee vimpeliläinen Veikko Timonen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.