Haukkalan ura jatkuu Vedossa

Vimpelin Vedon mestaruusmiehistöön kuuluvan Mikko Haukkalan peliura jatkuu Vimpelin Vedossa.

Mikko ”Leksa” Haukkala on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Vedon kanssa. Vedon lisäksi Haukkala on edustanut miesten pääsarjatasolla Koskenkorvan Urheilijoita ja Nurmon Jymyä.

Vedon mestaruusjoukkueesta sopimusta vailla on Tuomo Lönnmark, joka on pääsarjatasolla edustanut ainoastaan Vimpelin Vetoa. Veto neuvottelee toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujalan mukaan Lönnmarkin kanssa jatkosopimuksesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.