Vimpelille puoli miljoonaa euroa kiertoliittymien rakentamiseksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunta on saanut valtiolta 500 000 euron rahoituksen kahden kiertoliittymän rakentamiseen Männikön ja Ventilän risteyksiin. Lisärahoitusta tieliikenteeseen myönnettiin kuusi miljoonaa, ja Vimpelin kiertoliittymät ovat ainoa tietöihin liittyvä hanke Vaasan vaalipiirissä, jolle myönnettiin rahoitusta.
Liittymiä on toivottu jo pitkään, mutta ongelmana on ollut puuttuva rahoitus.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA