Influenssarokote kätevästi autosta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen kunnissa eli Alajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä on tarjottu mahdollisuutta influenssarokotteen ottamiseen autossa – eli muualla kuin terveyskeskuksessa. Influenssarokotusauto kiersi Lehtimäen ja Soinin suunnalla 23.11. sekä Alajärvellä ja Vimpelissä 30.11. Avohoidon palveluvastaava Aino Ylitalo kertoo, ettei influenssarokotteen ottaminen ole ollut Järvi-Pohjanmaalla kovin runsasta. Palvelulla pyrittiin rokotuskattavuuden lisäämiseen etenkin riskiryhmissä. Influenssarokotusauton palvelu oli tarkoitettu niille, jotka saavat ilmaisen influenssarokotuksen THL:n eli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen mukaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.