Lukijan mielipideartikkeli:

Vanhusneuvoston kannanotto terveyskeskuksesta

Kauhavan vanhusneuvosto on keskustellut terveyskeskuksen sijaintipaikasta ja esittää kantanaan seuraavaa.
Tärkeintä on, että turvataan terveyskeskuksen pysyminen ja toiminta Kauhavan kaupungin alueella. Asiaa ratkaistaessa katsotaan tulevaisuuteen, ei yksin tähän päivään. Sijaintipaikkaa määrättäessä otetaan huomioon väestön, erityisesti vanhusväestön, keskittymät kaupungissa ja kaupungin sisäinen muuttoliike. Selvitetään asuntotuotannon, erityisesti palvelutalojen ja muiden esteettömien rakennusten sijoittuminen kunnassa, ja näiden vaikutus väestön keskittymiin. Otetaan huomioon kulkuyhteydet ja kaupungin sisäinen liikenne. Minimoidaan tarvittava matkustaminen ja matkakulut. Muihin kaupunginosiin avataan terveyden- tai sairaanhoitajan ylläpitämä neuvola.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.