Vorot vierailivat Kortesjärven koulukeskuksessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vorot vierailivat Kortesjärven koulukeskuksessa
Remontoitavassa ja uudisrakennettavassa Kortejärven koulukeskuksessa on käynyt varkaita tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Varkaiden matkaan on lähtenyt soittimia ja iPad-laitteita.
Remontointi ja uudisrakentaminen on edennyt siten, että yläkoululaiset ovat voineet kuitenkin opiskella rakennuksessa heille osoitetuissa luokissa. Soittimet ja iPad-laitteet olivat luokassa, joka oli opetuskäytössä. Luokkaan oli menty vääntämällä ovi auki, todennäköisesti sorkkaraudalla. Jäljistä päätellen vorot olivat liikkuneet myös koulun muissa tiloissa.
Poliisi tutkii varkautta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.