Alajärvi kattanee alijäämät suunnitellusti

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen esitteli eilen valtuustolle vuoden toista tulosraporttia eli välitilinpäätöstä talousjohtajan puolesta. Valtuutetuilla oli aihetta tyytyväisyyteen. Perusturvan osalta ollaan hyvässä tilanteessa; vastaanottopalvelut ovat 342 888 euroa alle suunnitellun, erikoissairaanhoito 1,75 miljoonaa sekä hoiva ja hoito 413 038 euroa alle budjetoidun. Kaiken kaikkiaan kaupungin talousennuste on tällä hetkellä 3,6 miljoonaa euroa plussalla. Siihen tuskin kuitenkaan päästään, vuotta on vielä jäljellä, muistutti Koivunen.

-Vakaa usko on, että kahden miljoonan euron alijäämät saadaan katettua talouden tasapainottamisohjelman mukaisesti ja hieman jää puskuria tuleville vuosille.

Talouden hyvää kehitystä selittävät osaltaan aikaisempien vuosien rakennemuutokset, jotka konkretisoituvat nyt sekä verotulojen nousu.

-Kunnallisverotulot ovat noin 900 000 paremmat kuin ennakoitiin, Koivunen kertoi.

Lisää kaupunginvaltuuston kokouksesta keskiviikon lehdessä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.