Vimpeli juhlii pesäpallokultaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto riisui Sotkamon Jymyn aseista miesten Superpesiksen viidennessä ja ratkaisevassa loppuottelussa. Kultamitalien kohtalo ratkesi lukemin 2-0 (5-3, 1-0). Vimpelin Saarikentällä ottelun tapahtumissa eli mukana äänekäs 4 325-henkinen yleisö. Ottelun ratkaisijaksi nousi jokeriosaston Janne Mäkelä, joka löi ottelussa kolme juoksua – mukaan lukien toisen jakson ainokaisen. Vedon kuopus, 15-vuotias Perttu Ruuska, ei kuvia kumarrellut vaan löi ottelussa kaksi juoksua.

Onnittelujen sekä valokuva- että nimikirjoituspyyntöjen keskeltä tavoitettu Mäkelä tuumasi tuoreeltaan, että mestaruutta juhlitaan ainakin viikko. Edellisestä miesten Superpesis-mestaruudesta vuodelta 2010 ehti kulua 2 204 vuorokautta.

-Olin jo vähän unohtunut, miltä mestaruus tuntuu. Se tuntuu hyvältä!

Pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoo joukkueen päättäneen ottaa sen, mikä sille kuuluu: mestaruuden.

-En ole koskaan nähnyt tällaista tunnelatausta. Joukkue on tehnyt työtä ja sitoutunut tekemiseen, hän vakuutti mitaliseremonioiden ja Savonjokeen tehdyn kultapulahduksen jälkeen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.