Evijärvellä kosteikkohankkeita

Evijärvellä on tällä viikolla esitelty Särkikylän ja Kivijärven kosteikkohankkeita. Särkikylän kylätalolla kuultiin tänään asiaa kosteikkohankkeesta, jonka pohjasuunnitelma on hyväksytty ja jolle on myönnetty 557 500 euron rahoitus.
–Kyseessä on yksi harvoista kosteikoista koko maassa, joka sai rahoituksen, asiantuntija Pekka Länsivierto Etelä-Pohjanmaan ely-keskuksen maaseutuosastolta totesi.
Kivijärvellä hankkeen turvin halutaan ohjata vettä järven keskiosan avovesialueelle, jossa veden vaihtuminen on hyvin hidasta. Kosteikosta uskotaan olevan apua myös tulvaongelmaan, joka on ollut viljelijöiden kiusana etenkin kuluneena kesänä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.