Ruuska täräytti Vedon pronssille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon pesäpalloilevat B-pojat saavuttivat SM-pronssia lyömällä toisessa pronssiottelussa Sotkamon Jymyn lukemin 2-1s (4-1, 1-2, 3-0). Veto oli voittanut ensimmäisen, Sotkamossa pelatun pronssiottelun. Saarikentällä supervuoroon menneen ottelun ratkaisi Perttu Ruuska, joka hassutti Jymyn koppariparin lyömällä kunnarin ja kaksi tavallista. Miesten Superpesis-joukkueestakin tuttu Ruuska kertoi, että lyönnille otollista paikkaa oli katsottu jo toiselta jaksolta lähtien.

-Tästä saa varmasti lisää virtaa lauantaille, viittasi Ruuska miesten Superpesiksen tulevaan ratkaisuotteluun.

Mikko Kivisen, Marko Kanalan ja Markku Lassilan luotsaamassa joukkueessa on pelaajia Vimpelistä, Halsualta, Vetelistä ja Perhosta. Joukkue juhlisti pronssimitaleitaan mitalikylvyllä viileässä Savonjoessa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA