Kirjastoauton nimenantojuhla marraskuussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kirjastoauton nimenantojuhla marraskuussa

Kauhavan kirjastoautolle etsitään nimeä nimikilpailulla. Kauhavan kirjastoauto kiertää vakioreittejä Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän alueella. Kirjastoauton värit ovat samat kuin kaupungin logossa, mutta nimeä kirjastoautolla ei ole.
Nimiehdotuskilpailuun voivat osallistua kaikki niminikkarit. Ehdotuksia voi jättää kirjastoihin tai netin kautta osoitteessa www.kauhava.fi/kirjasto.

Ehdotuksia voi jättää 16. lokakuuta saakka. Parhaat ehdotukset palkitaan ja valitaan jatkoäänestykseen.
Valittu nimi tulee auton kylkeen. Nimenantojuhlaa vietetään 4. marraskuuta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.