Vimpeli venytti finaalisarjaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lauantaina kotisaarellaan kolmannessa miesten Superpesis-finaalissa juoksuitta jäänyt Vimpelin Veto ei luovuttanut kultamitalitaistossa vaan eteni voittoon sunnuntaina Sotkamon Hiukassa. Veto vei ottelun supervuoron jälkeen lukemin 1-2s (1-3, 5-1, 0-1). Vedon sankari löytyi jokeriosastolta: Janne Mäkelä löi supervuoron ainokaisen. Mäkelän päivän saldona oli neljä lyötyä juoksua. Ottelun ratkaisseen juoksun toi Teemu Isoketo. Vedon kakkospalkinnon pokkasi Mikko Kanala. Vedolla oli ottelussa 12 kotiutustilannetta Jymyn saadessa miehen kolmospesälle 15 kertaa. Jännittävää ottelua seurasi paikan päällä 4 112 henkeä. Ottelua pystyi seuraamaan myös radion tai television välityksellä.

Mainos

Miesten Superpesiksen kultamitali ratkaistaan ensi lauantaina Vimpelin Saarikentällä pelattavassa finaalisarjan viidennessä ottelussa. Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy ovat olleet vastakkain miesten Superpesiksen finaalissa kuusi kertaa peräkkäin. Myös viime syksynä finaalisarja venyi viidenteen otteluun.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.