Veto marssi pesisfinaaliin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon miesten Superpesis-joukkue jatkaa kauttaan finaalisarjassa. Välierien kolmas, Saarikentällä pelattu ottelu oli kotijoukkueelta toisen jakson täydellistä hallintaa. Avausjaksolla Kouvolan Pallonlyöjät oli niskan päällä, mutta Veto sai juonesta kiinni jakson kolmannessa vuoroparissa ja kuroi kolmen juoksun takamatkaa kiinni. Jakso huipentui Henri Puputin hassutettua Koplan kopparikaksikon: tuloksena kunnari ja kaksi tavallista juoksua. Toisella jaksolla Veto hurjasteli 13 juoksua, joista yhdeksän viimeisessä vuorossa. Veto voitti ottelun lukemin 2-0 (6-5, 13-2), eikä antanut välieräsarjassa kauden 2010 finaalivastustajalleen jaksoakaan.

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoi arvelleensa KPL:n tulevan otteluun rohkealla pelillä – minkä joukkue tekikin. Viuhkamies huomioi Vedolla olevan varastossa sellaisia miehiä, jotka pystyvät yksittäisillä lyönneillä ratkaisemaan ottelun. Matias Rinta-aho löi 1+6 ja toi neljä juoksua. Edellisen välieräkohtaamisen tapaan Vedon parhaana palkittu Henri Puputti (1+5/2) totesi joukkueen ulkopelissä olevan parantamisen varaa.

Mainos

-Nyt lähdemme hakemaan sitä, mikä meille kuuluu.

Finaalisarja alkaa Saarikentällä 10.9. kello 16 pelattavalla ottelulla. Toinen loppuottelupaikka on katkolla Sotkamon Jymylle huomenna keskiviikkona.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.