Välieräsarja katkolla tiistaina

Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueen kausi on jatkunut voitokkaasti. Joukkue on voiton päässä Superpesiksen finaalipaikasta. Kolmas ottelu Vedon ja Kouvolan Pallonlyöjien välillä pelataan Saarikentällä tiistaina 30.8. kello 17. Kouvola kaatui viime torstaina Saarikentällä 2-0 (4-1, 10-3). Lauantaina KSS Energia Areenalla Kouvolassa kotijoukkue oli kiinni avausjakson voitossa, mutta Veto oli toista mieltä. Henri Puputti kavensi tilanteen 2-2:een ja viime kaudella KPL:ää edustanut Matias Rinta-aho löi voittojuoksun. Toisella jaksolla myös tiivistä ulkopeliä esittänyt Veto naulasi taululle kuusi juoksua, kun taas KPL ei onnistunut rikkomaan kuparistaan. Toisessa välieräparissa ottelusarja on katkolla Sotkamon Jymylle tulevana keskiviikkona. Kainuulaisjoukkue voitti Joensuun Mailan sunnuntaina toistamiseen.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.