Motoristit vastustavat koulukiusaamista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kukaan ei sano, että koulukiusaaminen on jees. Älä suostu yleisöksi koulukiusaamiseen vaan lähde pois. Morjesta ja huomioi sellainen kaveri, jota kukaan muu ei morjesta. Kukaan meistä ei pärjää yksin. Vahva ei ole se, joka pystyy lyömään kaverin katuun vaan vahva on se, joka nostaa kaverin maasta ylös. Tamperelainen Motoristit koulukiusaamista vastaan ry:n hallituksen jäsen Ari Santaharju sekä 48 muuta motoristia kävi Vimpelin yhteiskoululla kertomassa, etteivät motoristit hyväksy koulukiusaamista. Santaharjun huumoriakin sisältänyt alustus upposi 5.-9. luokkien oppilaisiin. Alustusta seurasi taikuri Markku Anttilan mukaansatempaava esitys. Tapahtuman päätteeksi oppilaat ja koulun henkilökunta pääsivät tutustumaan moottoripyöriin ja halutessaan puhumaan koulukiusaamiseen liittyvistä asioista. Koulun pihalle motoristit ajoivat letkassa, joka keräsi katseita Vimpelin keskustassa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.