Motoristit vastustavat koulukiusaamista

Kukaan ei sano, että koulukiusaaminen on jees. Älä suostu yleisöksi koulukiusaamiseen vaan lähde pois. Morjesta ja huomioi sellainen kaveri, jota kukaan muu ei morjesta. Kukaan meistä ei pärjää yksin. Vahva ei ole se, joka pystyy lyömään kaverin katuun vaan vahva on se, joka nostaa kaverin maasta ylös. Tamperelainen Motoristit koulukiusaamista vastaan ry:n hallituksen jäsen Ari Santaharju sekä 48 muuta motoristia kävi Vimpelin yhteiskoululla kertomassa, etteivät motoristit hyväksy koulukiusaamista. Santaharjun huumoriakin sisältänyt alustus upposi 5.-9. luokkien oppilaisiin. Alustusta seurasi taikuri Markku Anttilan mukaansatempaava esitys. Tapahtuman päätteeksi oppilaat ja koulun henkilökunta pääsivät tutustumaan moottoripyöriin ja halutessaan puhumaan koulukiusaamiseen liittyvistä asioista. Koulun pihalle motoristit ajoivat letkassa, joka keräsi katseita Vimpelin keskustassa.

Jaa juttu: