Kuntalaisia kuullaan strategiaa valmisteltaessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunnassa valmistellaan ensi vuoden alussa voimaan tulevaa uutta kuntastrategiaa. Kunnan tarkoituksena on ottaa myös kuntalaiset mukaan strategiatyöhön. Työ jatkuu ensi maanantaina valtuuston strategiaseminaarilla. Seminaarin jälkeen järjestetään yhteiskoulun ja lukion auditoriossa kaikille avoin keskustelutilaisuus kello 19 alkaen. Tilaisuuden puhujavieraaksi saapuu johtava tulevaisuustutkija Ilkka Halava.
Kuntalaisten kanssa tehtävä strategiatyö saa jatkoa syyskuun alkupuolella toteutettavilla strategiakahviloilla, joissa käydään kuntalaisten kanssa keskusteluja siitä, millaiselta tulevaisuuden Vimpelin halutaan olevan.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.