Aluemestaruuskilpailut Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärvellä kilpaillaan yleisurheilun aluemestaruuksista tänään ja huomenna.
Järviseutulaisurheilijoista mukana voitoista ovat kamppailemassa miesten sarjoissa muun muassa Lappajärven Veikkojen Teemu Veteläsuo sadalla metrillä ja Alajärven Ankkureiden Ville Rajala 110 metrin aitajuoksussa. Molemmilla on omissa sarjoissaan tämän kauden kärkitulokset osallistuvista kilpailijoista.
Lisäksi Ankkureiden Mikko Paavolalla on mitalisaumat seiväshypyssä, kun hänen kauden parhaansa jää vain viisi senttiä sarjan parhaiden tuloksista.
Alajärveläisten mielenkiintoa nostaa vasta 14-vuotias Ankkureiden Eucabeth Kivikangas, kun hän kilpailee naisten 200 ja 400 metrillä. Naisten kuulan ennakkosuosikin viittaa kantaa Alajärven Ankkureita edustava kuulantyöntäjä Minna-Marjatta Liimatainen, jolla on sarjassaan ylivoimainen tulos tällä kaudella muihin osallistujiin verrattuna.

Mainos

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.