Rioon valmistautuvan Petra Ollin painimiseen on tullut varmuutta

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Veikkojen Petra Olli edustaa 17. elokuuta Suomea Rion olympialaisten naispainin 58 kilon sarjassa. Kotonaan piipahtaneen Ollin takana on kuukauden mittainen harjoitusleiri Pohjois-Amerikassa ja loppukuukin kuluu kansainvälisen harjoittelun parissa. Sunnuntaina on lähtö Espanjaan vielä yhdelle leirille, ja sieltä matka jatkuu Kuortaneelle.
–Kunto on hyvä. Etenkin jos verrataan samaan aikaan viime vuonna, niin eteenpäin on menty. Painimiseen on tullut enemmän varmuutta. Ainakin leirillä tuntuu siltä; kisatilanne on eri asia, mutta toivottavasti sitä varmuutta on siellä Riossakin, Olli kertoo.
Kisapäivänä on saatava kaikki irti koneesta. Maailmaa kiertänyt ja kisoja nähnyt Olli ei kuitenkaan lähde Rioon enää keräämään kokemusta, vaan tavoitteena on yhä iltapainit eli mitalikamppailuihin pääseminen.
–Lähden sinne tappelemaan kärkisijoista, mutta niin kuin urheilussa aina, mikään ei ole yhtä varmaa kuin epävarmuus. Se on vähän onnestakin kiinni, että sattuuko se hyvä päivä kohdalle. Tässä vaiheessa edellytykset kunnon suhteen tuntuvat kuitenkin hyvältä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.