Markkinaviikonlopun lauantaina kaverikoiria ja perheolympialaiset

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven markkinaviikonlopun lauantaina järjestettiin myös monenmoista ohjelmaa. Urheilukentällä oli ensin rapsuteltavana kolme Kennelliiton alaisen Järviseudun kaverikoirat -ryhmän koiraa. Sen jälkeen oteltiin Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Lions Clubin järjestämissä perheolympialaisissa, jossa oli lasten lajeina 40 ja 60 metrin juoksu, pituus ja palloheitto sekä koko perheelle saappaanheittoa ja mölkkyä. Myöhemmin iltapäivällä pelattiin juniorien ja aikuisten jalkapallo-ottelut.
Lisää kuvia lauantailta näet huomisessa digilehdessä.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.