Vedosta ja Ankkureista arvo-otteluihin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Miesten Superpesiksen kärjessä porskuttavan Vimpelin Vedon Teemu Isoketo, Sami Haapakoski, Mikko Kanala, Matias Rinta-aho, Henri Puputti ja Severi Lassila on valittu edustamaan Länttä Kouvolassa pelattavaan miesten Itä-Länsi -otteluun. Rinta-aholle arvo-ottelu on ensimmäinen aikuisten sarjassa. Lännen pelinjohtajina toimivat Vedon Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski. Lännen joukkueen valitsija oli Mikko Rantalahti Vimpelistä. Alajärven Ankkureiden miesten Superpesis-joukkueen Manu Haukkala ja Nestori Yli-Sissala valittiin A-poikien arvo-otteluun, samoin Vedon Arttu Ruuska. A-poikien arvo-ottelussa Lännen kakkospelinjohtajana on Vedon Kari Kleemola. Vedon Antti Kortteenperä ja Perttu Ruuska ovat mukana B-poikien Itä-Lännessä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA