Alajärven kuntaorganisaatio muuntuu

Alajärven kaupunginvaltuusto päättää maanantaina kuntaorganisaation muutoksista ensi vuoden alusta alkaen, kun Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue on purkautunut. Sivistystoimen vapaa-aikapalveluihin perustetaan ensi vuoden alusta alkaen vastaavan ohjaajan virka, jonka pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Sivistystoimesta lakkaa kolme päiväkodin johtajan virkaa ja toimistosihteerin virka muuttuu palveluohjaajan viraksi 31.10.2016 alkaen.

Sivistystoimi käsittelee seuraavassa kokouksessaan kulttuurisihteerin viran lakkauttamista. Kulttuurisihteerin työt hajautetaan vapaa-aikatoimen työntekijöille.

Mainos

Yhteistoiminnan ajan Soini on vastannut teknisen toimen palveluista, joten Alajärvelle perustetaan nyt uudelleen oma teknisen toimen henkilöstö. Jouni Hänninen siirtyy suostumuksensa mukaisesti teknisen toimen johtajan virkaan, johon kaupungininsinöörin ja suunnittelurakennusmestarin virat yhdistetään. Ravitsemispalvelupäällikön ja puhdistuspalvelupäällikön virat yhdistetään palvelupäällikön viraksi, joka tulee haettavaksi. Kaupunki perustaa kaavoituspäällikön viran, joka vastaa entistä kaavoitusteknikon tointa. Entinen maanrakennusmestarin virka on jatkossa yleisten alueiden päällikkö ja talonrakennusmestari tilapalvelupäällikkö. Tekniseen toimeen tulee lisäksi rakennustarkastajan virka, kaksi maanmittausteknikon virkaa ja kaksi toimistosihteerin virkaa.
Myös työhyvinvointipäällikön virka lakkautetaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.